Lunchmeny Vecka 15 (11:30-14.00)

Takeaway: 90kr
Äta i restaurangen: 105kr
(Inkl Ramlösa, Kaffe och kaka)

MÅNDAG


A: Rödcurry (kyckling)
Rödcurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, gröna bönor, paprika, limeblad, thai basilika och ris.
B: Kaw Pad Gong (Räkor)
Stekt ris med räkor , vitlök, ägg, chilipasta, vitpeppar, lök, morötter, grönsaker och ris.

TISDAG

A:  Massaman curry (kyckling)
Massaman curry med svensk kyckling, Kokosmjölk, Potatis, Morötter, Lök, Jordnötter och ris.
B: Pad kapow (blandfärs)
Wokad svensk blandfärs med vitlök, chili, lök, bambuskott, gröna bönor, paprika, limeblad, thai basilika, stekt ägg och ris.

ONSDAG

A: Pad priew wan (Sweet and sour)
Wokad svensk kyckling med vitlök, tomatsås, gurka, tomat, ananas, lök, paprika,  gräslök, grönsaker och ris.
B: Grillad Laxfilé
(Grillad laxfilé med rödcurrysås, limeblad, kokosmjölk, basilika och ris)

TORSDAG

A: Gröncurry (kyckling)
Gröncurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, morötter, zucchini, gröna bönor, paprika, basilika och ris.
B: Pad namman hoi (kyckling)
Wokade svensk kyckling med ostronsås ,vitlök, morötter, lök, grönsaker och ris.

FREDAG

A:  Paneng curry (kyckling)
Paneng curry med svensk kyckling, kokosmjölk ,lök, blomkål, citronblad, och ris
B: Pad Thai goong (räkor)
Wokade risnudlar med räkor, vitlök, ägg, tamarindsås, jordnötter och lime.

Veckans Vegetariska

A: Gröncurry (Veg)
(Med grönsaker och ris)
B: Wokade glasnudlar (Veg)
(Med vitlök, ägg och grönsaker)