Lunchmeny Vecka 16

Takeaway: 90kr
Äta i restaurangen: 105kr
(Inkl Ramlösa, Kaffe och kaka)

MÅNDAG
A: Massaman (kyckling)
Massamancurry med svensk kyckling, kokosmjölk, potatis, morötter, lök, jordnötter och ris.
B: Pad king (kyckling)
Wokad svensk kyckling med ingefära, vitlök, paprika, vitpeppar, grönsaker och ris

TISDAG
A: Gröncurry (kyckling)
Gröncurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, morötter, zucchini, gröna bönor, paprika, basilika och ris
B: Stekt ris (räkor)
Stekt ris med räkor, vitlök, ägg, tomat, morötter, paprika, lök, vitpeppar, lime och gurka

ONSDAG
A: Rödcurry (kyckling)
Rödcurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, gröna bönor, paprika, limeblad, thai basilika och ris
B: Grillad laxfile
Grillad laxfilé med panengcurrysås, lök, blomkål, limeblad, spanien chili och ris

TORSDAG
A: Peaneng curry (räkor)
Panengcurry med räkor, kokosmjölk, lök, blomkål, paprika, limeblad och ris
B: Pad nam prikpow
Wokad kyckling med chilipasta, vitlök, lök, thaibasilika, grönsaker och ris

FREDAG
A: Tom yam (kyckling)
Stark thaisoppa med svensk kyckling, chilipaste, lök, tomat, limeblad, galanga, svamp, lime, koriander, kokosmjölk och ris
B: Friterade svensk kycklingfilé
Friterad marinerad kycklingfilé på thaivis, wokade äggnudlar med grönsaker och sweet chilisås

VECKANS VEGETARISKA
A: Paneangcurry (veg)
Med grönsaker och ris
B: Wokade grönsaker (veg)
Med vitlök, oystersås, vitpeppar och ris