Lunchmeny Vecka 39 (11:30-14.00)

Takeaway: 90kr
Äta i restaurangen: 105kr
(Inkl Ramlösa, Kaffe och kaka)

MÅNDAG

A: Massaman (Kyckling)
Massamancurry med svensk kyckling, kokosmjölk, potatis, morötter och lök
B: Pad prikkeng Gai (Kyckling)
Wokad svensk kyckling med rödcurrypasta, vitlök, limeblad, chili, bambuskott, morötter, gröna bönor, majs och ris

TISDAG
A: Panengcurry (Kyckling)
Panengcurry med svensk kyckling, kokosmjölk, lök, blomkål, citronblad och ris
B: Kycklingspett
Grillad kycklingspett, wokade äggnudlar med grönsaker, jordnötssås, sweetchili, inlagd gurka och ris.

ONSDAG
A: Grillad Laxfilé
Grillad laxfile i panengcurrysås, lök, blomkål, limeblad, spanienchili och ris
B: Pad me löng Gai (kyckling)
Wokade äggnudlar med svensk kyckling, vitlök, chilipasta, sweetchili med grönsaker

TORSDAG
A: Rödcurry (Kyckling)
Rödcurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, gröna bönor, paprika, limeblad, thaibasilika och ris
B: Kaw Pad prikpaw (Kyckling)
Stekt ris med svensk kyckling, chilipasta, vitlök, vit, peppar, tomat, morötter, grönsaker, lime och gurka

FREDAG
A: Tom yam (Kyckling)
Stark thaisoppa med svensk kyckling, chilipaste, lök, tomat, limeblad, galanga, svamp, lime, koriander, kokosmjölk och ris
B: Pad Thai goong (Räkor)
Wokade risnudlar med räkor, vitlök, ägg, tamarindsås, jordnötter och lime

VECKANS VEGETARISKA
A: Massaman curry (Veg)
Med grönsaker, potatis och jordnötter
B: Stekt ris (Veg)
Med vitlök, ägg och grönsaker