Lunchmeny Vecka 5 (11:30-14.00)

Takeaway: 90kr
Äta i restaurangen: 105kr
(Inkl Ramlösa, Kaffe och kaka)

MÅNDAG

A: Pad namprikpaw
(Wokade räkor med chilipasta, vitlök, lök, thaibasilika, grönsaker och ris)
B: Pad Thai kyckling
(Wokade risnudlar med svensk kyckling, vitlök, ägg, tamarindsås och jordnötter)

TISDAG

A: Gröncurry
(Gröncurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, morötter, zucchini, gröna bönor, paprika, basilika och ris)
B: American stekt ris
(Stekt ris med vitlök, ketchup, russin, ärtor,  friterad kycklingklubba,  kyckling korv, stekt ägg)

ONSDAG

A: Massaman Gai
(Massamancurry med svensk kyckling, kokosmjölk, potatis, morötter, lök, jordnötter och ris)
B: Grillad laxfilé
(
Grillad laxfile med Panengcurry sås, lök, limeblad, spanienchili och ris)

TORSDAG

A: Gulcurry
(Friterade kycklingfilé med gulcurrysås, kokosmjölk, potatis, lök, morötter och ris)
B: Laab med blandfärs
(Thai spicy salad med blandfläsk, lime, koriander, rödlök, chili, salladslök med ris)

FREDAG

A:  Rödcurry
(Rödcurry med svensk kyckling, kokosmjölk, bambuskott, gröna bönor, paprika, limeblad, thaibasilika och ris)
B: Kött Satay
(Grillad marinerad svensk ryggbiff (4st spett), serveras med wokade äggnudlar med grönsaker, jordnötssås, thaiinlagd gurka)

Veckans Vegetariska

A: Rödcurry (Veg)
(Med grönsaker och ris.)
B: Wokade risnudlar (Veg)
(Med vitlök, ägg, tamarindsås, grönsaker, lime, jordnötter)